Pers

Didier Dhaenens versterkt het managementteam van PIA Group Belgium als Chief Information Officer.

Charlotte Backelandt
5 september 2024
GENT, 5 september 2024 – Sinds maandag 2 september mag PIA Group Belgium Didier Dhaenens verwelkomen als Chief Information Officer (CIO). De snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België krijgt hierdoor versterking van een IT-specialist die van aanpakken weet.
In zijn rol als Chief Information Officer (CIO) zal Didier er in eerste instantie voor zorgen dat alle PIA-kantoren in Vlaanderen, Brussel en Wallonië op IT-vlak ontzorgd worden. “Ook het mee begeleiden van nieuwe IT-ontwikkelingen binnen PIA Group is één van mijn verantwoordelijkheden. Want technologische innovatie is iets wat we niet zomaar uit het oog mogen verliezen” legt Didier uit.

Een rugzak van 25 jaar expertise.

Met 25 jaar IT-ervaring in diverse sectoren draagt Didier Dhaenens een waardevolle rugzak met zich mee.  Na een master Burgerlijk Ingenieur in Computer Science startte Didier zijn carrière bij IBM in 1999. Daarna ging hij aan de slag bij Cisco, The Boston Consulting Group (BCG) en UCB als o.a. Senior IT Manager en IT Director. De voorbije 4 jaar was Didier werkzaam als CIO bij mateco.  

Steentje bijdragen in een snelgroeiende organisatie.

Didier: “Ik zie PIA Group als een fris, dynamisch en snelgroeiend bedrijf waar mensen en een goede dienstverlening voorop staan. En daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. PIA Group heeft nog heel wat groeimogelijkheden, ook op technologisch vlak. Ik zet er met veel plezier mijn tanden in.”

Over PIA Group

In een markt van schaalvergroting wil PIA Group doorgroeien tot een toonaangevende speler in accountancy- en advisorydiensten maar tegelijk de persoonlijke band tussen medewerker en klant niet verliezen. Daarom bouwen wij aan onze groei op basis van een continu uitbreidende groep van ondernemende vennoten. Dankzij de onderlinge wisselwerking tussen die partners en ons expertteams vinden ondernemers in elk PIA-kantoor een individuele up-to-date service en knowhow, die echt bijdraagt tot hun professioneel succes en persoonlijk geluk. PIA Group werd in 2012 opgericht in België door Steven Brouckaert. De groep is actief in België en Nederland telt meer dan 60 kantoren en bijna 1.700 medewerkers en zal over beide landen heen eind 2024 een omzet realiseren van meer dan 250 miljoen euro.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons